Afyon Kocatepe Üniversitesi Çay Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Kariyer Söyleyişleri etkinliğine, 8 Mart Dünya Kadınları Günü Programına katılım sağlandı.

Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği olarak, Park Afyon’da düzenlediğimiz “8 mart Dünya Kadınlar Günümüzü ” her bir tohum umut olsun ümidi ile tohum kalemlerimizi kadınlarımızla paylaştık
8 Mart 2020
12 MART 1921 İSTİKLAL MARŞI’ nın KABULU
12 Mart 2020

Afyon Kocatepe Üniversitesi Çay Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen
Kariyer Söyleyişleri etkinliğine, 8 Mart Dünya Kadınları Günü nedeni ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Çay Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Akademik personellerinden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ’nün moderatörlüğünde ve Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği (AFİKAD) üyelerinden Bilgiseli Özel Kız Öğrenci Yurdu İşletmecisi Sayın Betül ALADAŞ, Karcı Yumurta İşletmecisi Sayın Nalan KARCI, Kocaçay Oto Kurtarma Vinç Şirketinden Sayın Ayşe KOCAÇAY ile Wet Clean Kuru Temizleme İşletmecisi Sayın Zehra GÖK İPEK’ten oluşturulan katılımcı grubu ile gerçekleştirilmiştir.
Etkinliğe Çay İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet Miraç TOPALOĞLU, Çay Belediye Başkanı Sayın Uzm. Dr. Hüseyin ATLI, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih KAYGISIZ, Çay Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hüseyin KOÇAK, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK katılım sağlamıştır.
AFİKAD Ailesi olarak bu anlamlı etkinliğe bizleri davet ettikleri için. Bizlerle ayrı ayrı ilgilenen ve bizlere gösterdikleri nazik davetlerinden ve anlamı hediyelerinden dolayı Okul müdürü Prof. Dr. Hüseyin KOÇAK’a, Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ’ ye, Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK ve tüm akademik personele , öğrencilere teşekkür ederiz. Ayrıca, bizleri yalnız bırakmayan sayın Çay ilçe Kaymakamımıza, Çay İlçe Belediye Başkanımıza, Çay Ticaret ve Sanayi Oda Başkanımıza AFİKAD Ailesi olarak, teşekkür eder saygılarımızı sunarız.

Görüntünün olası içeriği: 24 kişi, iç mekan